(200320) -- KUALA LUMPUR, March 20, 2020 (Xinhua) -- A man wearing face mask walks past the Independence Square in Kuala Lumpur, Malaysia, March 20, 2020. Malaysia on Friday announced 130 newly confirmed cases of COVID-19, bringing the total number in the country to 1,030, said the Health Ministry., Image: 508017212, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Xinhua News / Profimedia

Oficialii Ministerului Sănătăţii din Malaezia au declarat că numărul de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 va creşte din ce în ce mai mult începând cu săptămâna viitoare. Această veste îngrijorătoare se datorează din cauza unui grup uriaş de pelerinaj, care a participat luna trecută, la mai multe slujbe religioase, la o moschee din Kuala Lumpur.

Sâmbătă, au fost raportate 153 de cazuri noi, dintre care 90 făceau parte din grupul de pelerinaj al mişcării religioase Tablighi.

„Ne aşteptăm ca numărul de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 să crească din ce în ce mai mult şi recomandăm ca membrii grupării religioase Tabligh să ia cele mai bune măsuri pentru a nu răspândi virusul. „, a declarat Noor Hisham, Directorul General al Sănătăţii.

mai mult la  /www.mediafax.ro/

Lasă un răspuns